Verbetercheck Software voor leidinggevenden

Worden jij en je werknemers betrokken bij het ontwerp van nieuwe software?

Veel organisaties in het verzekeringswezen werken met door hen zelf ontwikkelde of op maat gemaakte software (computerprogramma’s). Bij het ontwikkelen van dergelijke nieuwe software is het van groot belang die af te stemmen op de taak en de gebruiker. Dit vergroot de gebruiksvriendelijkheid en de productiviteit en maakt het werk minder belastend.

Ga naar de oplossing Ontwikkeling gebruiksvriendelijke software

Is de software waarmee jij en de werknemers in je team werken gebruiksvriendelijk?

Software is vaak nog gebruiksvriendelijker te maken. Bij het in kaart brengen van mogelijkheden voor verbetering kan gebruik worden gemaakt van checklisten, instrumenten en advies van deskundigen. Op basis van de informatie die dit oplevert zijn gestructureerde verbeteringen mogelijk.

Ga naar de oplossing Beoordeling gebruiksvriendelijkheid software

Gebruiken jij en je werknemers regelmatig sneltoetsen (in plaats van de muis)?

Sneltoetsen zijn toetscombinaties op het toetsenbord waarmee functies in de software verkort worden geactiveerd. Door sneltoetsen te gebruiken, zijn minder handelingen nodig en kun je sneller werken. Ook is deze manier van werken fysiek minder belastend dan werken met de muis.

Ga naar de oplossing Gebruik van sneltoetsen

Gebruiken jij en de werknemers in je team pauzesoftware tijdens beeldschermwerk?

Fysieke overbelasting door beeldschermwerk is te voorkomen door regelmatig een pauze in te lassen of ander werk te doen. Pauzesoftware kan daarbij ondersteunen. De software geeft informatie over het aantal uren beeldschermwerk per dag en doet suggesties voor oefeningen.

Ga naar de oplossing Gebruik van pauzesoftware